nedeľa 4. novembra 2012

4/11/2012

Predstavujem Vám moje najnovšie úlovky , čo sa týka módy/oblečenia za posledný týždeň.


rifle-Cropp town, náhrdelník-ebay, tričko-C&A,topánky-??
Už dlhšie som chcela nejaké rifle, a chcela som hlavne aby mali trošku inú farbu ako obyčajne.
A tak som ich pri sobotnom nakupovaní kúpila a stáli okolo 30 €.

Na náhrdelník som natrafila na ebay. Milujem nakupovať cez ebay aj keď určite si tam treba dávať veľký pozor aby Vás kde tu neoklamali, pekne povedané.Dlho som na neho čakala, ako je už normálne keď z ebay objednávate, no tento týždeň mi konečne prišiel. Som s ním veľmi spokojná a za cenu 2€ určite neľutujem, že som ho objednala. 

detail trička 
Do tohto trička som sa hneď zamilovala ako som ho uvidela.. Nápis na triku hovorí za všetko: J´aime Paris.
Taktiež sa mi na ňom zapáčilo, že ramená sú ozdobené trošku lesklo-striebornou potlačou , čo veľmi dobré vyzerá keď ho máte na sebe. Kúpila som ho za 15 €.

Poslednou vecou sú topánky. Ich cena bola niečo cez 40€ .Pred nákupom som už mala dávno v hlave premyslené ako by mali topánky vyzerať , stačilo už iba také nájsť. A podarilo sa ! Chcela som niečo vyššie ale nie moc , lebo ich potrebujem na každý deň ,hlavne do školy . Chcela som aby to boli šnurovačky a + naviac že majú na boku aj zips. Plánovala som , že si kúpim hnedé, hnedú/krémovú farbu zbožňujem, no nakoniec som si vzala tieto staroružovej farby. Presne takej istej farby mám aj kabelku , čiže pohodička. Sú strašne pohodlné, vo vnútri oteplené a chodí sa v nich ako v papučkách.


3 komentáre: