utorok 25. februára 2014

Recenzia: GOSH Maskara Darling Lashes


Gosh prichádza s novinkou, ide o novú maskaru s veľmi zaujímavou kefkou.
Čo sa týka obalu produktu, tak ani teraz nesklamali. Obal je vo farbách čiernej a fialovo-ružovej a aby toho nebolo málo, na vrchnák doplnili dekoráciu ako keby kamienkov. Takže obal veľké plus, ale to nieje žiadne prekvapenie, keďže podľa mňa kozmetika GOSH vie obalom zaujať skoro stále. 


Kefku môžte vidieť na obrázku nižšie. Je zaujímavá tým, že na jednej strane sú štetinky o niečo dlhšie. To ma slúžiť nato aby bola každá riasa zvlášť oddelená. Keď som prvý krát skúsila naniesť špirálu, vôbec mi nevyhovovala. Ako keby som ju ani nevedela naniesť na riasy, neviem to ani veľmi vysvetliť. Možno je to preto , že som zvyknutá na husté kefky.Neviem. Keďže má maskara slúžiť(asi ako každá) na zväčšenie objemu,prekvapilo ma, že aj keď riasy oddelí , no veľký objem nečakajte.  Na záver už len zhodnotím, že mne osobne určite vyhovujú viac kefky, ktoré majú z každej strany rovnako dlhé štetinky ako táto. 


Čo musím veľmi pochváliť je výdrž a taktiež aj to že sa vôbec netrúsi.Veľkosť maskary je klasická. A čo sa týka ceny tá je 9€. Takže už si asi každý zhodnotí či vrazí svoje peniažky do drahšej maskary, alebo radšej kúpi niečo lacnejšie a ešte s lepším efektom.

Zhrnutie:
+
obal
výdrž maskary

-
kefka
cena


*tento produkt mi bol zaslaný firmou GOSH, za čo veľmi pekne ďakujem



6 komentárov:

  1. Vypadá v celku fajn :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chcelo by to aj fotku mihalníc, to mi pri recenziách špirál vždy strašne chýba, neviem si tak celkovo potom spraviť o nej názor, keď nevidím čo robí. :/ Tej kefky sa úprimne bojím, už som na ňu vo Fannku minule pozerala, ale neviem, či sa mi chce riskovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pokúšala som sa spraviť aj fotku mihalníc , ale nejako tie fotky nie veľmi dobre vyzerali. Ale pri najbližšej recenzii sa už určite posnažim aj s fotkami :)

      Odstrániť
  3. Vypadá dobře, ale i tak mám radši větší kartáčky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great post and good review. I also prefer larger and thicker brushes, though. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť