pondelok 8. apríla 2013

Novinky od Essence.

Konečne už novinky od Essence dorazili aj k nám na Slovensko. Ja som si na prvý krát vybrala iba tieto dve vecičky ale určite ešte pôjdem dokúpiť ďalšie novinky. 


Takže vybrala som si 3D očné tiene ,v jednoduchej farbe na bežné každodenné nosenie a sadu dvoch korektorov.


Ja a korektory to je moja slabosťa preto som bola zvedavá aj na tieto. A musím povedať že som veeeľmi spokojná,krásne krytie kruhov pod očami ale aj iných nedostatkov na pleti. Používam ich tak že si zmiešam obe odtiene spolu a tak nanášam. Páči sa mi že oba odtiene sa dajú použiť a že balenie neobsahuje odtieň,ktorý by bol príliš tmavý  a tým pádom nenositeľný pre bledšie tváre.Čo sa týka balenia, to mi tiež veľmi vyhovuje. Je praktické , maličké také že sa vojde a nezavadzia v žiadnej kapsičke/kabelke. 


Druhý úlovok sú tieto tiene , samozrejme ako inak v nude farbách. Úplne jemné na každodenné nosenie do školy. A určite som presvedčená že si pôjdem kúpiť aj  tiene v iných farbách. Celkovo balenie a prevedenie veľmi pekné. 



Nedarilo sa mi skoro vôbec priblížiť Vám skutočnú farbu tak sa nehnevajte. Z fotky toho asi veľa nezistíte ale verte mi , stojí zato si tiene kúpiť ! Určite neoľutujete a zídu sa Vám. Farebne sú pekné a dobre pigmentované.


Máte nejaké skúsenosti s novinkami od Essence? Ak áno kľudne mi napíšte odkaz na Vaše recenzie do komentu. 




4 komentáre:

  1. tieniky vyzerajú pekne :)) tie si asi aj ja zaobstarám :)

    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ach, tiene majú skvelú farbu!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pozyvam vas na moju giveaway :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovedaťOdstrániť