nedeľa 28. apríla 2013

Môj nákup/novinky (Elf a iné)

Takže dnes len kratučký kozmetický trošku aj nekozmetický článok o novinkách za kratšiu dobu.
Najviac sa potešilo nedávno keď som sa konečne dočkala na stránke elf kozmetiky poštovné zadarmo a hneď som to veru aj využila.
Toto bola moja zatiaľ druhá objednávka, s tou prvou som bola maximálne nespokojná no tento druhý pokus  vyšiel. Objednávala som vecičky, ktoré som už mala dlhšie vyhliadnuté. Určite na ne budú aj recenzie. Ale zatiaľ som so všetkým nad mieru spokojná :)



Ďalšia kozmetická novinka pre mňa sú tieto balzámy na pery (alebo másla?) Moja drahá sestrička mi ich priviezla z Krakowa. A sú FANTASTICKÉ ! Perfektná hydratácia a krásna vôňa.


A aby toho nebolo málo kúpila mi aj mojú prvú vecičky zo Sephory, tento rúž naozaj jemnej farby. Dlho vydrží krásne zafarbí no tá jeho vôňa je zvláštna, pre mňa nič moc.


A poslednou, nekozmetickou novinkou je táto nová kabelka. Keďže som už dlhšie chcela kabelku do ktorej sa zmestí naozaj všetko tak s touto som strašne spokojná. Ja do toho dám aj celý svoj nákup. Studs teraz letia a to ma aj na kabelke zaujalo najviac. 




7 komentárov:

  1. Som veľmi zvedavá na recenzie elfu :) Tiež u nich plánujem objednať no nejako som nerozhodná :D Balzamy nevyzerajú zle, no ešte som na ne nikde nenarazila, alebo teda niveu moc neokukávam tak som nemala kedy :D Rúž vyzerá skvele, verím že tá parfúmácia nie je až tak zlá, teda dúfam no :) Farba je moc krásna. A taška je super, poslednou dobou úplne fičím na studdoch, takže za ňu určite palec hore ;D !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tuším sa balzamy na SLovensku ani nepredávajú a rúž teda naozaj je skvelý ale tá vôňa je naozaj veľmi zlá nechápem prečo :-/

      Odstrániť
  2. Ta kabelka je super :) taková byc se mi hodila :)
    Balzámy na rty od Nivey bych chtěla vyzkoušet taky, jen je zatím nemám kde sehnat :/
    Ráda bych tě pozvala na mou giveaway :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ooo kabelka vyzera super! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. najviac sa mi paci kabelka :)

    Inak ak mas rada knihy pozyvam ta k sebe na giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/aprilova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mnam, no tiez masla na pery vyzeraju uplne super, na take veci som ja dost velky uchyl :))

    ak by si chcela vyhrat produkty od znacky Bioderma, pozyvam ta do svojej GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť