piatok 22. marca 2013

Pred spaním.

Každá z nás sa pred spaním stará o svoju pleť na tvári inak. Rada Vám ukážem aké produkty používam ja. A možno sa v niečom aj zhodneme. Toto je moja každodenná rutina, ktorá sa opakuje stále a stále a rovnako aj tie isté produkty už používam nejakú tu dlhšiu dobu. 

1.krok

Po celom dni , kedy mám na tvári nanesený make up, je samozrejmé že ho večer treba odlíčiť. Pre mňa je už viac ako 1 rok "šampión" micelárna voda od Biodermy. Zbytočne budem rozprávať aká je skvelá to už určite viete ! A mne vyhovuje taktiež, keďže moja pleť je dosť citlivá a náchylná na akné. 


2.krok

Keďže som mala problémy s akné hlavne na čele, veľmi mi pomohlo keď som zašla za odborníčkou a kožnou doktorkou. Tá mi odporučila presne tieto 3 produkty. Používam ich vždy večer ale len na tie miesta , ktoré to potrebujú. A musím povedať, že za asi dobu troch mesiacov sa pleť zlepšila k nepoznaniu ! Stopy po akné niesu a čo je pre mňa podstatné pleť mám čistú a bez začervenaných miest. Konečne ! Takže vrelo odporúčam (aj keď mi k zlepšeniu pleti nepomohli asi len títo krásavci,brala som totiž aj nejaké antibiotiká).
No aj keď sa mi už akné netvorí, krémy používam stále. 


 

3.krok

A posledný krok už nechávam na túto modrú dvojku. Ide podľa mňa , o tie najskvelejšie hydratačné krémy.. ktoré som kedy používala a tak ľahko ani používať neprestanem. Za úlohu majú celú pleť hydratovať a to oni vedia skvelo :) 


Takže moja starostlivosť o pleť pred spaním možno trvá dlhšie ako niekoho, kto si len umyje zuby .. no určite si na to človek dokáže zvyknúť a hlavne netreba byť lenivý, či už pri odličovaní alebo nanášaní krémov. Ja si už sama ani neviem predstaviť aby som si ľahla spať do postele s neodličenou tvárou. 

Vyzerá Vaša každodenná rutina pred spaním rovnako ako tá moja..? 

6 komentárov:

  1. brioderma je super o tom niet pochyb! :) aknemycin pouzivam niekolko mesiacov aj ja :D len ma dost vysusuje :/ a volakedy som pouzivala Fucidin, len vtedy sa to volalo Fucikoid.

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no a z tých troch je najlepší Biretix, ktorý si ešte asi nevyskúšala :) Ten je podľa mňa najhlavnejší.

      Odstrániť
  2. skvelé vecičky, kozmetika z biodermy je proste úžasná :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to veru že hej, celkovo kozmetika z lekárne ako Bioderma, La roche, Vichy..sú pre mňa naj :)

      Odstrániť
  3. Tak natú biodermu tiež nedám dopustiť :) u mňa vyhráva minerálna voda s ktorou je radosť sa odličovať :) :)

    OdpovedaťOdstrániť