streda 20. marca 2013

Novô v šatníku.

Najnovšie kúsky čo sa mi nazbierali v mojom šatníku. 
Tak obzerajte a ak by sa niečo zapáčilo tak možno ešte stíhate nakúpiť aj vy ! 
Dnes sa mi konečne podarilo nafotiť oblečenie , ktoré som mala len tak v skrini odložené a neviem ani na čo som čakala. Proste nevyužité a v dobrom stave. Takže čoskoro pridám na net, nech oblečko poteší niekoho iného :))

plavky -F&F (23€)
Viem asi je ešte skoro na plavky. No už dlhší čas som si nejaké chcela kúpiť a nedarilo sa mi to. No keď som tieto zbadala hneď som vedela že budú moje ! Perfektne mi sadli a sú presne podľa mojich predstáv. Keďže som doteraz mala vždy plavky len čierne, tak konečne niečo veselšie. A hurá konečne už v lete nebudem mať problém so zháňaním nových plaviek.  

sveter- F&F (po zľave 10€)
Na tento svetrík som pokukovala ešte pred zľavami , no nechala som ho tam.. a dobre som urobila lebo keď som prišla o týždeň neskôr.. svetrík tam už vysel s 50% zľavou. Potešila som sa a hneď ho brala. 

sveter- F&F (20€)
Na tomto svetríku ma zaujala hlavne jeho farba. Taká veselá,svieža.. jedna z mojich obľúbených. 


blúzka- Dorothy Perkins (3€) / second hand

blúzka-Primark (1,50€) / second hand
A toto sú už moje 2 úlovky zo second handu. Občas tam človek narazí na naozaj pekné kúsky  za tak smiešne ceny. Obe kúsky sú skôr na teplé počasie, keďže blúzky sú bez rukávov. Prvá blúzka ma krásny "krojový" vzor a tá druhá zase skvelý "Peter Pan" golierik. 

náušnice- Takko Fashion (3,95€)
K pruhovanému svetríku vyššie som si dokúpila aj tieto náušnice , ktoré sa mi k tomu veľmi hodia. Krásna jemnulinká nude farba. 

legíny- ebay (3€)
Poslednou vecičkou sú super teplé legíny, ktoré som si kúpila na nosenie len tak po byte. Majú krásny vzor a sú veľmi príjemné a kvalitou tiež nesklamali. Sú z ebay, veď predsa nemôže chýbať článok v ktorom by nejaka vecička z ebay nebola :-)

Tak to je všetko z mojich novôt v šatníku. A čo vy ? Pochváľte sa , čo pekné ste si naposledy kúpili?

12 komentárov:

  1. kraasne vecičky :)


    http://eeverywomen.blogspot.sk/ pozývam na moj novy blog :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja si musim uz konecne kupit plavky, lenze ziadne nevyhovuju mojim predstavam :(

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež dlho zháňala, najprv strih sa mi nepáčil potom zase farba.. a stále niečo.. ale konečne už mám "pokoj" :-D .. Ale držím palce nech do leta nájdeš tie svoje podľa predstáv :)

      Odstrániť
  3. to sú krásne veci:) také jarné svieže:) super si si nakúpila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. samé krásne vecičky, úplne ma dostal ten svetrík za 10 € :) bože ja by som tak chcela vedieť objednávať veci z ebayu ://

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď na objednávaní z ebay sa nedá niečo nevedieť :-)) je to ľahučke len treba mať peniažky :-D

      Odstrániť
  5. Ten svetřík s krajkou je krásný!!! A ty náušničky - to jsem celá já :-D Já už si na sebe dlouho nic nekoupila (pokud nepočítám jednoduché černé pouzdrové šaty na promoci), ale navnadila jsi mě, že se asi někde porozhlédnu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež nakupujem len občas.. keď mám také nakupovacie obdobie :) Ale určite sa skús popozerať na nejaké zľavy a snáď niečo pekné ulovíš aj ty :))

      Odstrániť
  6. Perfektné veci!! Vau skvelé ulovky aj v sekacoch krásne :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť