sobota 9. marca 2013

Novinky za poslednú dobu.


Tak dnes trošku menší / väčší post o novinkách , ktoré som nakúpila za poslednú dobu. Ja sama si na blogoch takéto články veľmi rada prezerám a často sa aj inšpirujem ku kúpe niečoho nového. Tak nech sa páči . 


 Spomínala som Vám, že som bola na výlete v Žiline ,len tak za priateľom. A tam som v jednom obchodíku narazila na keep cup. Z celkom fajn farebného ale aj veľkostného výberu som si vybrala práve tento. Som s ním veľmi spokojná, akurát som čakala , že v ňom kávička zostane dlhšie horúca a že tesnenie bude tiež o trošku lepšie. Tak Vám ostáva ho nosiť celý čas pekne rovno v ruke :)


Na druhej fotke môžte vidieť dekoratívku. Stihla som si uloviť z limitky od Essence hugs and kisses lícenku, s ktorou som veľmi spokojná je to taká jemnulinká ružová farba.Lak,gél na riasy/obočie a  dve balzamy/rúže sú tiež od Essence.  Lak ma číslo 103 Space queen a rúže v odtieňoch 01-frosted a 52-in the nude. Z výpredajov v Tescu sa mi veľmi zapáčil metalický tieň (odtieň oyster shell), s výdržou som celkom spokojná a tá farba vyzerá naozaj skvelo. Určite zájdite pozrieť na výpredaje do Tesca. A keďže väčšina blogeriek (aj tie zahraničné) chvália riasenku od Mayblline -the Rocket volum ani ja som jej neodolala a spravila som dobre keďže som s ňou veeeľmi veeľmi spokojná :) Určite poznáte blogerku Hanny Brokolice, a práve u nej som vo videu videla ako vychvaľuje štetec na líčka/bronzér ,ktorý nájdete v DMku. Cenovo je dostupný a moje kritéria spĺňa a k tomu všetkému je strašne príjemný/jemný. 



Taktiež som hľadala nový šampón a rozhodla som sa vyskúšať tento od Balei. Občas sa mi na tvári tvoria maličké šupinky a tak som potrebovala nejaký osvedčený hydratačný krém. A ako vždy Bioderma nesklamala. Naozaj ak máte problém že sa Vám robia šupinky na tvári tak toto je zaručený pomocník.



Tu sa ospravedlňujem sa horšiu kvalitu posledných dvoch fotiek. Bohužial nestihla som sfotiť počas dňa tak je to sfotené iba za umelého svetla. Včera mi dorazil balíček, ktorý som už dlhšie očakávala. Bol to balíček z ebay s BB krémom od Lioele + zopár vzoriek. Tak zatiaľ len testujem a hííkam silno aký je skvelý.


Tak si ešte užívajte víkend a ja idem pokračovať  v čítaní skrípt na najbližší zápočet :-/

Majte sa krásne moje zlaté čitateľky :-))


6 komentárov:

  1. Hydrabio je taky můj nejmilejší pomocník, jen už se odebírá na druhý břeh, budu muset sehnat nový. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super clanok :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásné věci jsi nakoupila. A strašně se mi líbí ten keep cup :)

    OdpovedaťOdstrániť