piatok 29. marca 2013

Miss Sporty-Clubbing Colours.


Pred nedávnom som k narodeninám dostala krásne laky od Miss Sporty. Ja osobne nemám vo zvyku si laky tejto značky kupovať , no veľmi ma oslovili svojou farebnou škálou a aj celkom fajn výdržou (trošku lepšia ako Essence)
Ako si môžte všimnúť na fotke hore, ide o 5 lakov ktorých odtiene sú pekne zoradené od najsvetlejšieho po najtmavší.  Takto farebne to bolo kupované naschvál, aby to na ruke urobilo pekný efekt odtieňov ("ombre" efekt.)
V dnešnom článok Vám však predstavím len jeden z nich.
Konkrétne ide o lak s číslom / odtieňom 347.










 Bolo to pre mňa celkom namáhavé odfotiť správny odtieň laku. A ešte k tomu všetkému moje nechty nemajú boh vie aký krásny tvar. Ale ja som Vám proste veľmi chcela ukázať tu krásnu farbu. A určite sa ešte po nejakých Miss Sporty lakov poobzerám.
Dúfam že sa mi časom podarí odfotiť aj tie ostatné štyri laky :-))

Páči sa Vám táto farba laku? Alebo skôr volíte niečo jemnejšie (skôr nude) ? 

Ďakujem za každý jeden milý komentár, ste úžasné :-*

7 komentárov:

  1. nevím proč, ale laky od MS jdou nějak mimo mě.. mám doma všehovšudy tři. asi to budu muset napravit, protože mají opravdu krásné barvy:) tento bych si asi zrovna nevybrala, nemusím úplně tyhle růžové, ale třeba ten nejsvětlejší oranžový se mi líbí moc:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám laky Miss Sporty rada, a celkovo túto značku aj keď je považovanú za, povedzme, príliš mladistvú. Nesúhlasím s týmto názorom, už dávno to tak nie je. Doma mám 2 laky Clubbing Colours, jeden svetlučký ružový (tento odtieň nie je až taký super ako vyzerá lebo potrebuje strašne veľa vrstiev a stále to nie je ono) a druhý mám orandžový - 303 :) Ja len spokojnosť, až na ten svetlý odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam od miss sporty tmavsi odtien 345 a som s nim spokojna :) odlupuje sa takisto rychlo ako naprklad moj lak od diora. takze si nemyslim, ze je az tak podstatne investovat prilis vela do drahych lakov. tak ci tak idu dole ci stoja 4eura, 12eur alebo 27.

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuuh to som si nemyslela že výdržou sú aj tie drahšie laky na tom slabšie :-/. Ja zatiaľ žiaden drahší lak nevlastním, takže neviem porovnať.. ale asi by som ani viac napr. 5€ za lak nedala (a to už aj tých 5€ je podľa mňa veľa)

      Odstrániť
  4. mně tyhle barvy přímo omámily, jsou všechny krásné:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekné nechtíky, moja oblúbená farba ružová :)
    sisablog

    OdpovedaťOdstrániť