utorok 26. marca 2013

Kúpiť / nekúpiť? (Balea)

Opäť tu máme mini recenzie o výrobkoch značky Balea , ktoré zakúpite v každej DM drogérii.
Prvú recenziu nájdete sem. Dozviete sa či odporúčam kúpu daného výrobku alebo nie .


Suchý šampón na vlasy - ÁNO

Toto je môj prvý suchý šampón ktorý som si kúpila. Bola som s ním v celku spokojná, keďže za tu cenu ( 2,79€ ) dostatočne splnil čo mal.Veľmi pekne vonia a vlasy majú po použití viac objemu a nevyzerajú tak "ulízane". Balením mi to pripomína skôr chlapský sprej :-D. Na vlasoch zanechá taký biely až sivý povlak alebo čo to je, ktorý musíte poriadne s uterákom vytrieť alebo hrebeňom vyčesať. O ďalšej kúpe ešte pouvažujem no rada by som raz vyskúšala známy suchý šampón od Batiste.


Sprchovacía pena - NIE

S niečim takým som sa stretla prvý krát. Obal vyzerá ako ta najsladšia šľahačka.. ešte aj dávkovač úplne rovnaký. Toto na Belee zbožňujem , že väčšina obalov ich produktov sú krásne farebné. Vôňa samozrejme mega sladučká. No bohužiaľ výdrž vône nulová. Ale nanášanie tiež veľmi fajn ,proste také natieranie sa šľahačkou.. ňom ňom.. o ďalšej kúpe už však neuvažujem. 

Deodorant-ÁNO

Nezvyknem používať deodoranty , no tento ma zaujal svojou vôňou a samozrejme zase raz obalom. Prekrásne sladučko vonia a výdrž je dosť dobrá , sama som sa čudovala. Takže za mňa určite áno.



Šampón pre blond vlasy- MOŽNO

Aj keď ja nie som blondýna ale brunetka. Tento šampón si kúpila moja sestra, ale sem tam ho rada používam aj ja. Mojim vlasom celkom vyhovuje a hlavne je bez silikónov. Jeho úlohou je vyťahovať blond pramene vlasov aby boli ešte viac blond no v tomto si moja sestra zatiaľ zmenu nevšimla.Ale kvôli tomu, že neobsahuje žiadne silikóny si ho možno ešte  kúpime.


Mlieko na vlasy- NIE

Keďže si po každom umytí vlasov, vlasy fénujem rada používam vždy nejake mlieko / sprej. A tak som teda neodolala ani tomuto mlieku od Balei. Vôňa je veľmi pekná(mango+aloe vera), obal tiež aj "pumpička" je praktická. No pre mňa nespĺňa veľmi účel, vlasy sa po ňom ani pekne nelesknú a vôňa rýchlo vyprchá. Avšak to či moje vlásky pred fénom alebo žehličkou dostatočne chráni Vám povedať neviem. Nemôžem povedať žeby to bol totálny prepadák. Ale poznám už aj lepšie produkty na vlasy ,ktoré naozaj aj spĺňaju čo sľubujú.

Telové mlieko -ÁNO

Hneď ako som vošla do obchodu ma v regále zaujal tento produkt. Samozrejme vytŕčal od ostatných hlavne kvôli prekrásnemu obalu. Samozrejme makrónky sú tie najfotogenickejšie dobrotky,o tom nie pochýb. Bohužiaľ je to len limitovaná edícia. :( Zapáčila sa mi aj samostatná vôňa (sladká čerešňovo-mandľová) . Pekne sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva do pokožky a zanecháva ju pekne hydratovanú a vyvoňanú a to je presne to čo som od tohto produktu aj očakávala. Takže za mňa veľké ÁNO, milujem takéto voňavé vecičky.



Používate kozmetiku Balea? Ako ste spokojné? 

11 komentárov:

  1. mám skúsenosti len so suchým šampónom a určite je oveľa lepší ako, napríklad ten od schaumy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s priatelom sme si kupili sprchac cokolada-figy. ta vona je uzasna a dokaze nam prevonat byt. na pokozke zasa takmer vobec nevydrzi. a suchy sampon si poziciavam nas erarny v praci, je super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to s tebou tiež súhlasim že niektoré produkty od Balei krásne voňajú no naozaj len krátko :-/ čo je škoda.

      Odstrániť
  3. Tak na to mlieko sa už dlho chystám no po tvojich skúsenostiach začínam váhať :D Ešte si to premyslím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skús sa pozrieť po tomto produkte, mne vyhovuje viac.. ale je cenovo trošku drahší.. http://www.bugy.sk/static/produkt/16963/Got2b-Smooth-amp-Chic-Uhladzujuca-emulzia-na-vlasy-200ml/

      Odstrániť
  4. ja som s mliekom na vlasy velmi spokojna, vlasy su hebke a pri dlgodobom pouzivani mozem povedat ze aj chranne, no naopak telove mlieko mi vobec nevyhovuje

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. samozrejme že je to normálne , veď predsa každému vyhovuje niečo iné :)

      Odstrániť
  5. zbožňujem takéto príspevky, výrobky od Balei taktiež rada nakupujem a neustále skúšam niečo nové, no nie vždy je to to pravé orechové :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale za tú cenu sa tieto výrobky skúšať určite oplatí , lebo človek to potom neľutuje :)

      Odstrániť
  6. To tělové mléko je úžasné!!!

    OdpovedaťOdstrániť