streda 13. februára 2013

Moja zbierka lakov



V tomto článku by som Vám chcela ukázať aké laky vlastním, aké farby u mňa prevažujú a naopak akú farbu laku u mňa neuvidíte. Čo sa týka značiek lakov tak väčšinou vlastním laky Essence aj keď bohužiaľ nemôžem povedať žeby ma ohúrili svojou kvalitou a mám pocit že novšie laky od Essence už nevydržia ani jeden deň takže ich ďalšiu kúpu poriadne zvážim. Všetko sú to laky drogerkové takže ak by sa Vám nejaký zapáčil nájdete ho v hocijakej drogérii alebo v DMku.
Ako môžte vidieť na fotke hore.. všetky laky skladujem v krabičke od Ladyboxu.
Pre lepšie rozpoznanie som Vám ku každému laku do bublinky vpísala presne číslo a názov laku.



Spolu vlastním 31 lakov . Čo je možno trošku viac ( ako si môj priateľ myslí ) ale pre mňa je to tak akurát. Keďže vždy keď uvidím v obchode nejaký lak s peknou farbou, neviem odolať.


Tak začneme farbami v odtieňoch ružovej. Najviac z týchto používam ten od Essence , keďže tá farba je prekrásna. V lete si veľmi rada lakujem nechty na nohách s lakom od Flormar, musím povedať že je to kvalitou veľmi dobrý lak. Je to taká výrazná až neónová farba. 


Na mojich nechtoch by ste hneď po jemných telových farbách uvideli asi najčastejšie červené nechty. Musím pochváliť ten od Rimmel, naozaj rýchle schnutie a skvelý štetček ! No farbou je pre mňa najkrajší ten od Essence-fame fatal. Avšak, veľkou chybou bolo keď som si kúpila lak od Essence- time for romance.. vôbec sa mi na nechtoch nepáči a keď som si ho chcela odlakovať vôbec sa to nedalo. Mala som ho len raz a odvtedy už nikdy.




Z tejto štvorky odtieňov je môj obľúbenec lak od značky Emily.. prekrásna mint farba ( momentálne s ním mám nalakované nechty) Tento lak sa mi podarilo vyhrať už skôr v jednej giveaway. Čo sa týka lakov od Color club, tie mi prišli v ladyboxe ale bohužiaľ prišli mi vo farbách ktoré ja veľmi nemusím a preto som ich ešte ani raz nepoužila. Naozaj škoda tých farieb. No rozmýšľam že ich zaradím do najbližšej giveaway, ktorú chystám. Možno niektorej z Vás urobia radosť.


A tu sú už spomínané moje najobľúbenejšie odtiene farieb lakov. Ide o nude farby. Celkovo ja nude farby môžem veľmi a na nechtoch asi najviac. Všetky 4 sú od Essence. Posledný ktorý som si kúpila bol Go bold, je to krásna zlatá farba.. ktorá ešte nevlastníte zlatý lak,tak určite bežte po nejaký. Mne sa tento zlatý skvelo hodil k šatám na ples.


Tu už máme taký mix lakov odlišných farieb.Sú to pekné pastelové farby. Žltú nosím len veľmi málo ale je to moja najobľubenejšia farba tak mi nemohol chýbať aj lak tejto farby. (mimochodom pre môjho priateľa je to najkrajšia farbu laku aku mám a stále sa ma pýta kedy si konečne dám tu žltú farbu :-D ) Lak od Essence je z limitky Fruity. Ten od Catrice je zase krásna levanduľková farba.


Z ľava môžte vidieť MUA "guličky" na nechty , vyzerá to ozaj zaujímavo. Ďalej u mňa dosť často používaný lak od Essence , ide o trblietky ktoré mám rada v kombinácii s nude lakom. Alebo len tak samé, hlavne v lete ..ako to vyzerá si môžte pozrieť SEM.V strede je nadlak ktorý má pôsobiť že nechty vyzerajú ako gélové a musím povedať, že po nanesení sa nechty krásne lesknú. Posledné 2 výrobky slúžia na staranie o nechty. Úplne v ľavo je lak s vitamínmi proti lámavosti nechtov a hneď vedľa neho je olejček na nechtovú kožtičku, ktorý krásne vonia po banánoch. Vo vnútri flaštičky sú sušené kvety. (ak takýto olejček nevlastníte ,tak fakt odporúčam.


Posledné 2 produkty už nie sú laky. Len som Vám chcela ukázať aj odlakovače , ktoré používam a ktoré mám najradšej. Naj naj je ten od ebelin z DMka, ktorý je skvelý hlavne svojím dávkovačom..viac SEM.
Čo sa týka vône ale aj tak celkovo je mojím obľubencom odlakovač od Essence ( ružový) aj keď som Vám ho nemohla odfotiť lebo ho momentálne nemám doma. A na fotke môžte vidieť jeden od Miss Sporty, ten kúpila mamina a je celkom fajn.

Fúúh tak dnes celkom rozsiahly článok, tak snáď som Vás neunudila a došli ste až sem. 
Veľmi by ma zaujímalo koľko lakov vlastníte vy??? Stačí mi do komentov napísať číslo.
Prajem pekný deň :))

8 komentárov:

  1. aj ja mam svoje laky takto v skatulke :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Môžeš byť kľudná, 31 lakov fakt nie je veľa :D Ja sa pohybujem niekde medzi 120 a 130 :D Ale tak je to moja vášeň, snáď sa to dá trošku odpustiť :P A inak, máš tam preklep, značka sa volá Flormar a nie Flormal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och tak to veru na teba nemám :)) ale musím povedať že máš teda veľmi peknú záľubu. A Ďakujem za upozornenie hneĎ si to opravím.

      Odstrániť
  3. Já popravdě nepočítala kolik laků mám, ale mám v plánu také článek o mé sbírce laků, tak se můžeš podívat jak na tom vlastně jsem :D Ten levandulový Catrice vypadá krásně, ale nejraději mám taky nude laky (ve spojení se třpytkami) :) M.
    Can't stop

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super! i já je mám v takové krabičce:)
    zúčastni se giveaway u mě na blogu:)

    OdpovedaťOdstrániť