streda 12. marca 2014

Recenzia: Bioderma Sensibio BB cream



  •  Určite ste sa už stretli s rôznymi BB krémami, dnes si povieme niečo o tomto od Biodermy.
  • V týchto týždňoch prebiehala akciová cena tohto produktu a to niečo okolo 4€, to je dôvod prečo som si zakúpila rovno 2 !  


  • Tento BB krém sľubuje: zjednotenie pleti, taktiež zakrytie začervenaných miest na vašej tvári (drobné žilky a tak) ,má hydratovať a upokojiť podráždenú pokožku. 
  • Čo sa týka zjednotenia pleti, túto úlohu plní výborne. Keďže ja osobne trpím rôznymi červenými miestami na mojej tvári, bola som zvedavá ako si s tým poradí, a taktiež musím povedať ide mu to skvelo ! Prvý krát som si tento BB krém nanášala bez podkladu , nepoužila som ani žiaden krém a to bola veľká chyba. BB sa mi veľmi ťažko rozotieral a vznikali mi fliačky. Takže určite nanášať na nejaký krém aby sa Vám ľahšie rozotieral. 



  • Keď som prvý krát otvorila tubu , celkom som sa zľakla čo za tmavý BB krém to zase vyrobili. (fotka nižšie)Po chvíľke rozotierania som si ale vydýchla, lebo BB sa krásne vstrebal a zjednotil s pleťou a taktiež zakryl čo sľubuje.  


Pred rozotretím

Po rozotretí

  • Pre ukážku , ako veľmi je tento BB krém krycí , naniesla som ho na vodeodolnú ceruzku. Takže je to celkom slušný výsledok a ja som nad mieru spokojná :) Veľmi ma potešilo aj to že tento BB má SPF faktor až 30 , čo mi určite pomôže pri mojom boji s pehami. Určite sa to hodí aj na leto.



Zhrnutie:
-skvelé krytie začervenaných miest 
-bez podkladového krému sa trošku horšie rozotiera
-skvelá akciová cena (bohužiaľ bez akcie vyššia suma)
-odtieň produktu(na prvý pohľad tmavý, no netreba sa zľaknúť)
-vysoký faktor SPF 30 
-skvelý pre citlivú pleť
-dobrá výdrž


2 komentáre:

  1. Teda to krytí je skvělé! asi si ho zařadím do svého wishlistu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Velmi sa mi paci tento projekt pretoze tie 4 €su neporovnatelne s beznou cenou:))

    OdpovedaťOdstrániť