štvrtok 9. mája 2013

Recenzia: Elf Čistiaci sprej na štetce.

V nedávnom článku som Vám ukázala môj nákup na stránke elf kozmetiky a teda by sa patrilo už aj nejakú recenziu.Už dlhšiu dobu som zháňala rôzne po drogeriach s čím by som si moje štetce pekne vyčistila, vyskúšala som rôzne detské šampóny alebo len obyčajné tekuté mydlo. No nejako som s tým vyčistením nebola vôbec spokojná, raz mi dokonca štetce ešte nejakú dobu po vyčistení trošku páchli (mohlo to byť aj spôsobené že sa slabo vysušili,neviem) A tak keď som uvidela tento čistiaci sprej tak som vedela že ho určite musím vyskúšať. 
Sprej je v jednoduchom balení a na tom sa asi nedá nič pokaziť. Aplikátor, je klasický , rozprašovač. Čo mi trošku vadi, že pri striekaní na malé štetce,unikne veľa čistiacej látky úplne inde a nie na štetec. Čiže asi by sa mi viac hodilo keby to ten rozprašovač nemalo.
Na fotke nižšie môžte vidieť ako prebieha takéto čistenie, úplne jednoducho, sprejom nastriekate na štetec a potom štetcom jemne prechádzate po handričke/servítke. Trvá to trošku dlhšie kým vyčistíte štetec úplne do hĺbky.

A takto to vyzerá po čistení štetcov , štetce čistučké a servítky pekne špinavé. Ešte nemôžem zabudnúť napísať, že ma celkom sklamala veľkosť spreja. Je to len 60ml fľaštička a keďže je to sprej a ako som už aj vyššie písala, že veľká časť Vám unikne úplne inde a nie na štetec, tak sprej Vám určite nevydrží dlhú dobu. Mne to príde že je to skôr len taká vzorka, keďže na časté používanie to určite nevydrží viac ako mesiac.


Zhrnutie:
+ pekne štetce vyčistí
+ bez vône
+cena (v akcii 3,60€)
+ štetce môžte hneď po vyčistení používať bez dlhého čakania kým vyschnú
+ štetce dezinfikuje
+ balenie vhodné na cestovanie (príliš malé,skôr mi to pripadá ako vzorka)

- veľkosť fľaštičky (60ml)
- rozprašovač (vyhovovalo by to viac bez neho)
- cena bez akcie (4,50€), vzhľadom na veľkosť sa to až tak neoplatí



4 komentáre:

  1. super recenzia :) ja na cistenie stetcov pouzivam detsky levandulovy sampon :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. šampony sú super náhrada ,ja som tiež dlhú dobu používala rôzne detské šampony :)

      Odstrániť
  2. Mala by som si aj ja nejaky zaobstarat

    OdpovedaťOdstrániť