streda 18. septembra 2013

Moji verní pomocníci.

Veru pomocníci tak sa dá povedať o týchto dvoch produktoch , o ktorých Vám dnes napíšem. Pomáhali mi totiž celé toto leto a naozaj som ich poctivo celé leto skúšala a skúšala.Pomáhali hlavne k tomu že obe produkty sú vodeodolné. A teda tu sú moje dojmy.
Ide o týchto dvoch profesionálov :-) 


1.Vodeodolná objedmová maskara.
2.Vodeodolná ceruzka na oči.


Čo sa týka maskary tak vodeodolnú používam naozaj iba v lete k vode a neviem si predstaviť aby som túto maskaru používala počas celého roka. Dôvod je jednoduchý, je naozaj až príliš vodeodolná a z rias sa odličuje naozaj extrémne ťažko.Čiže na jednej strane chválim výdrž a aj to že naozaj čo sľubuje aj splňuje ale naopak večer pred spaním som sa s ňou vždy veľmi natrápila .Čiže na odlíčenie odporúčam poriadny odličovač. Kefka je gumová a nanášanie s ňou je naozaj ľahké. Cena podľa mňa viac ako vyhovujúca za tak kvalitný produkt- 9€.


 Taktiež mi k zrecenzovaniu bola k maskare ponúknutá aj ceruzka na oči ,ktorá krásne zvýraznila moje oči. A na leto sa perfektne hodila. Snažila som sa Vám odfotiť jej odtieň. Je to taká tmavá fialová až do čierna s troškou trblietok. Výdrž je skvelá Je v odtieni Temptation. Cena taktiež superská a to len 6,50€. Pomocou štetca viete ceruzku krásne roztrieť a vytvoriť tým krásny efekt.


Takže za mňa obe produkty VEĽKÉ ÁNO !