piatok 29. marca 2013

Miss Sporty-Clubbing Colours.


Pred nedávnom som k narodeninám dostala krásne laky od Miss Sporty. Ja osobne nemám vo zvyku si laky tejto značky kupovať , no veľmi ma oslovili svojou farebnou škálou a aj celkom fajn výdržou (trošku lepšia ako Essence)
Ako si môžte všimnúť na fotke hore, ide o 5 lakov ktorých odtiene sú pekne zoradené od najsvetlejšieho po najtmavší.  Takto farebne to bolo kupované naschvál, aby to na ruke urobilo pekný efekt odtieňov ("ombre" efekt.)
V dnešnom článok Vám však predstavím len jeden z nich.
Konkrétne ide o lak s číslom / odtieňom 347.










 Bolo to pre mňa celkom namáhavé odfotiť správny odtieň laku. A ešte k tomu všetkému moje nechty nemajú boh vie aký krásny tvar. Ale ja som Vám proste veľmi chcela ukázať tu krásnu farbu. A určite sa ešte po nejakých Miss Sporty lakov poobzerám.
Dúfam že sa mi časom podarí odfotiť aj tie ostatné štyri laky :-))

Páči sa Vám táto farba laku? Alebo skôr volíte niečo jemnejšie (skôr nude) ? 

Ďakujem za každý jeden milý komentár, ste úžasné :-*

utorok 26. marca 2013

Kúpiť / nekúpiť? (Balea)

Opäť tu máme mini recenzie o výrobkoch značky Balea , ktoré zakúpite v každej DM drogérii.
Prvú recenziu nájdete sem. Dozviete sa či odporúčam kúpu daného výrobku alebo nie .


Suchý šampón na vlasy - ÁNO

Toto je môj prvý suchý šampón ktorý som si kúpila. Bola som s ním v celku spokojná, keďže za tu cenu ( 2,79€ ) dostatočne splnil čo mal.Veľmi pekne vonia a vlasy majú po použití viac objemu a nevyzerajú tak "ulízane". Balením mi to pripomína skôr chlapský sprej :-D. Na vlasoch zanechá taký biely až sivý povlak alebo čo to je, ktorý musíte poriadne s uterákom vytrieť alebo hrebeňom vyčesať. O ďalšej kúpe ešte pouvažujem no rada by som raz vyskúšala známy suchý šampón od Batiste.


Sprchovacía pena - NIE

S niečim takým som sa stretla prvý krát. Obal vyzerá ako ta najsladšia šľahačka.. ešte aj dávkovač úplne rovnaký. Toto na Belee zbožňujem , že väčšina obalov ich produktov sú krásne farebné. Vôňa samozrejme mega sladučká. No bohužiaľ výdrž vône nulová. Ale nanášanie tiež veľmi fajn ,proste také natieranie sa šľahačkou.. ňom ňom.. o ďalšej kúpe už však neuvažujem. 

Deodorant-ÁNO

Nezvyknem používať deodoranty , no tento ma zaujal svojou vôňou a samozrejme zase raz obalom. Prekrásne sladučko vonia a výdrž je dosť dobrá , sama som sa čudovala. Takže za mňa určite áno.

pondelok 25. marca 2013

Výhra v giveaway.

Nedávno sa mi podarilo vyhrať jednu prekrásnu giveaway. Nie som človek ktorému by sa darilo vyhrávať často a preto ma to veľmi potešilo. 
Výhra je už u mňa doma a takto pekne mi zdobí izbu. 
Chcela by som veľmi poďakovať majiteľke blogu , ktorá ma neskutočný cit pre takéto vecičky. Ak by ste chceli vidieť ešte ďalšie krasotinky určite nakuknite k nej na blog: 



piatok 22. marca 2013

Pred spaním.

Každá z nás sa pred spaním stará o svoju pleť na tvári inak. Rada Vám ukážem aké produkty používam ja. A možno sa v niečom aj zhodneme. Toto je moja každodenná rutina, ktorá sa opakuje stále a stále a rovnako aj tie isté produkty už používam nejakú tu dlhšiu dobu. 

1.krok

Po celom dni , kedy mám na tvári nanesený make up, je samozrejmé že ho večer treba odlíčiť. Pre mňa je už viac ako 1 rok "šampión" micelárna voda od Biodermy. Zbytočne budem rozprávať aká je skvelá to už určite viete ! A mne vyhovuje taktiež, keďže moja pleť je dosť citlivá a náchylná na akné. 


2.krok

Keďže som mala problémy s akné hlavne na čele, veľmi mi pomohlo keď som zašla za odborníčkou a kožnou doktorkou. Tá mi odporučila presne tieto 3 produkty. Používam ich vždy večer ale len na tie miesta , ktoré to potrebujú. A musím povedať, že za asi dobu troch mesiacov sa pleť zlepšila k nepoznaniu ! Stopy po akné niesu a čo je pre mňa podstatné pleť mám čistú a bez začervenaných miest. Konečne ! Takže vrelo odporúčam (aj keď mi k zlepšeniu pleti nepomohli asi len títo krásavci,brala som totiž aj nejaké antibiotiká).
No aj keď sa mi už akné netvorí, krémy používam stále. 


 

3.krok

A posledný krok už nechávam na túto modrú dvojku. Ide podľa mňa , o tie najskvelejšie hydratačné krémy.. ktoré som kedy používala a tak ľahko ani používať neprestanem. Za úlohu majú celú pleť hydratovať a to oni vedia skvelo :) 


Takže moja starostlivosť o pleť pred spaním možno trvá dlhšie ako niekoho, kto si len umyje zuby .. no určite si na to človek dokáže zvyknúť a hlavne netreba byť lenivý, či už pri odličovaní alebo nanášaní krémov. Ja si už sama ani neviem predstaviť aby som si ľahla spať do postele s neodličenou tvárou. 

Vyzerá Vaša každodenná rutina pred spaním rovnako ako tá moja..? 

streda 20. marca 2013

Novô v šatníku.

Najnovšie kúsky čo sa mi nazbierali v mojom šatníku. 
Tak obzerajte a ak by sa niečo zapáčilo tak možno ešte stíhate nakúpiť aj vy ! 
Dnes sa mi konečne podarilo nafotiť oblečenie , ktoré som mala len tak v skrini odložené a neviem ani na čo som čakala. Proste nevyužité a v dobrom stave. Takže čoskoro pridám na net, nech oblečko poteší niekoho iného :))

plavky -F&F (23€)
Viem asi je ešte skoro na plavky. No už dlhší čas som si nejaké chcela kúpiť a nedarilo sa mi to. No keď som tieto zbadala hneď som vedela že budú moje ! Perfektne mi sadli a sú presne podľa mojich predstáv. Keďže som doteraz mala vždy plavky len čierne, tak konečne niečo veselšie. A hurá konečne už v lete nebudem mať problém so zháňaním nových plaviek.  

sveter- F&F (po zľave 10€)
Na tento svetrík som pokukovala ešte pred zľavami , no nechala som ho tam.. a dobre som urobila lebo keď som prišla o týždeň neskôr.. svetrík tam už vysel s 50% zľavou. Potešila som sa a hneď ho brala. 

sveter- F&F (20€)
Na tomto svetríku ma zaujala hlavne jeho farba. Taká veselá,svieža.. jedna z mojich obľúbených. 


blúzka- Dorothy Perkins (3€) / second hand

blúzka-Primark (1,50€) / second hand
A toto sú už moje 2 úlovky zo second handu. Občas tam človek narazí na naozaj pekné kúsky  za tak smiešne ceny. Obe kúsky sú skôr na teplé počasie, keďže blúzky sú bez rukávov. Prvá blúzka ma krásny "krojový" vzor a tá druhá zase skvelý "Peter Pan" golierik. 

náušnice- Takko Fashion (3,95€)
K pruhovanému svetríku vyššie som si dokúpila aj tieto náušnice , ktoré sa mi k tomu veľmi hodia. Krásna jemnulinká nude farba. 

legíny- ebay (3€)
Poslednou vecičkou sú super teplé legíny, ktoré som si kúpila na nosenie len tak po byte. Majú krásny vzor a sú veľmi príjemné a kvalitou tiež nesklamali. Sú z ebay, veď predsa nemôže chýbať článok v ktorom by nejaka vecička z ebay nebola :-)

Tak to je všetko z mojich novôt v šatníku. A čo vy ? Pochváľte sa , čo pekné ste si naposledy kúpili?

utorok 12. marca 2013

Tapetovali sme.

V poslednej dobe sa podľa mňa stali tapety na stenách veľmi populárne. A mne osobne sa to tiež veľmi zapáčilo. Tak sme sa jedného dňa spolu so sestrou rozhodli, že je na čase nejakú tu tapetu vyskúšať aj v našich izbách. Rodičia s tým súhlasili.. tak stačilo už len nájsť tie správne. Teraz sa rada podelím s výsledkami.. tak budem rada ak do komentárov napíšete či sa Vám tapetky páčia :)) 

Máte nejaké skúsenosti s tapetovaním? Ja musím povedať , že tapety sme dávali spolu s ocinom a aj keď sme to pred tým ešte nikdy nerobili,išlo to celkom ľahko. Takže sa tapetovania určite nemusíte báť.

Tapeta v mojej izbe
 vs.
Tapeta v sestrinej izbe
Ako môžte vidieť tapety su celkom podobné, len vzor sa trošku máličko líši.
Tak ktorá sa Vám viac páči? :) 

sobota 9. marca 2013

Novinky za poslednú dobu.


Tak dnes trošku menší / väčší post o novinkách , ktoré som nakúpila za poslednú dobu. Ja sama si na blogoch takéto články veľmi rada prezerám a často sa aj inšpirujem ku kúpe niečoho nového. Tak nech sa páči . 


 Spomínala som Vám, že som bola na výlete v Žiline ,len tak za priateľom. A tam som v jednom obchodíku narazila na keep cup. Z celkom fajn farebného ale aj veľkostného výberu som si vybrala práve tento. Som s ním veľmi spokojná, akurát som čakala , že v ňom kávička zostane dlhšie horúca a že tesnenie bude tiež o trošku lepšie. Tak Vám ostáva ho nosiť celý čas pekne rovno v ruke :)


Na druhej fotke môžte vidieť dekoratívku. Stihla som si uloviť z limitky od Essence hugs and kisses lícenku, s ktorou som veľmi spokojná je to taká jemnulinká ružová farba.Lak,gél na riasy/obočie a  dve balzamy/rúže sú tiež od Essence.  Lak ma číslo 103 Space queen a rúže v odtieňoch 01-frosted a 52-in the nude. Z výpredajov v Tescu sa mi veľmi zapáčil metalický tieň (odtieň oyster shell), s výdržou som celkom spokojná a tá farba vyzerá naozaj skvelo. Určite zájdite pozrieť na výpredaje do Tesca. A keďže väčšina blogeriek (aj tie zahraničné) chvália riasenku od Mayblline -the Rocket volum ani ja som jej neodolala a spravila som dobre keďže som s ňou veeeľmi veeľmi spokojná :) Určite poznáte blogerku Hanny Brokolice, a práve u nej som vo videu videla ako vychvaľuje štetec na líčka/bronzér ,ktorý nájdete v DMku. Cenovo je dostupný a moje kritéria spĺňa a k tomu všetkému je strašne príjemný/jemný. 



Taktiež som hľadala nový šampón a rozhodla som sa vyskúšať tento od Balei. Občas sa mi na tvári tvoria maličké šupinky a tak som potrebovala nejaký osvedčený hydratačný krém. A ako vždy Bioderma nesklamala. Naozaj ak máte problém že sa Vám robia šupinky na tvári tak toto je zaručený pomocník.



Tu sa ospravedlňujem sa horšiu kvalitu posledných dvoch fotiek. Bohužial nestihla som sfotiť počas dňa tak je to sfotené iba za umelého svetla. Včera mi dorazil balíček, ktorý som už dlhšie očakávala. Bol to balíček z ebay s BB krémom od Lioele + zopár vzoriek. Tak zatiaľ len testujem a hííkam silno aký je skvelý.


Tak si ešte užívajte víkend a ja idem pokračovať  v čítaní skrípt na najbližší zápočet :-/

Majte sa krásne moje zlaté čitateľky :-))