štvrtok 31. januára 2013

Obľúbené youtuberky.

Ešte radšej ako čítanie blogov mám videa ktoré blogerky natáčajú.
Dnes Vám ukážem zopár mojich najobľúbenejších, ktoré si rada pozriem každý deň.






Ingrid už určite väčšina z Vás pozná. Krásna blogerka, ktorej videá sú hlavne o kozmetike,móde a občas pribudne aj nejaké DIY video.




Skvelá Zoella na ktorej videách sa riadne pobavíte :))







Budem rada ak mi do komentov napíšete odkazy na nejaké svoje obľúbené youtuberky.



streda 30. januára 2013

Moja každodenná make up rutina

Alebo čo každý deň nevynechám keď sa líčim.
Po poriadne dlhej dobe prispievam nový článok. Ako každý vysokoškolák aj ja som mala skúškové obdobie. Ale úspešne som ho zvládla a môžem sa ďalej venovať recenziám a rôznym článkom :-)
Pribudlo mi kopu noviniek, o ktorých Vás budem postupne informovať.
Dneska Vám prezradim ktorú kozmetiku momentálne používam najčastejšie. Tak začnime.


1. Báza pod makeup - už dlhšiu dobu používam túto od Dermacolu a nemôžem si ju vynachváliť. Ak ju ešte nevlastníte a neviete sa rozhodnuť tak za mňa určite rýchlo kúpiť ! Krásne vyhladí a makeup sa po nej nanáša jednoduchšie.
2. Make up- momentálne používam tento od Loreal a zatiaľ som silno spokojná. Dobre kryje a dávkovanie pomocou pumpičky mi vyhovuje asi najviac. Ja ho mám v odtieni N3-Pure Linen.
3. Lícenka- najviac používaná je u mňa táto od NYC . Z obalu sa mi už bohužiaľ skoro všetko zošúchalo. Ale je to prirodzená farba  v odtieni 725A Rose Glow.
4. Púder- teraz v zime používam iba tento fixačný od Dermacolu. Pekne make up zafixuje taktiež mu nemám čo vytknúť okrem toho že je to sypký púder. Odtieň Light.
5. Riasenka- najviac skvelá akú som kedy mala je táto od Gosh..krásne riasy predĺži, vôbec sa netrúsi.. jediná škoda , že mi už pomaly dochádza :-/
6. Korektor- niekedy som korektor vôbec nepoužívala a teraz si bez neho neviem predstaviť deň. Už skôr som objavila tento od Catrice ktorý pekne kryje kruhy pod očami avšak výraznejšie fliačiky po vyrážke a jazvičky sa s ním podľa mňa kryjú len veľmi slabo. Robila som Vám na tento korektor aj recenziu ktorú nájdete sem.
7. Úprava obočia- dlhú dobu som používala na obočie set od essence..neskôr mi však kamoška poradila túto ceruzku od s-he , ktorá sa mi zapáčila a teraz ju používam viac ako spomínaný set na obočie. Avšak ceruzka nemusí vyhovovať každému. Na konci ma aj malý kartáčik na prečesanie. Čo sa týka odtieňa tak nieje nijako špeciálne označená ale je to stredný odtieň z troch ktoré sh-e ponúka.

Tak ako môžte vidieť nepoužívam extra drahú kozmetiku ale skôr cenovo dostupnejšiu, ktorá sa dá ľahko kúpiť v každej drogérii.



Ak by ste si na nejaký výrobok radi prečítali recenziu, dajte vedieť do komentu :)